abonnementen vergelijken

Telefonie Abonnement Vergelijken?

vergelijk

Vaste telefonie blijft goedkoper

Hoewel tegenwoordig vrijwel iedereen met een mobiele telefoon rondloopt, blijft het een feit dat telefoneren via een vaste huistelefoon goedkoper is dan wanneer je mobiel belt. Ook wanneer je vanaf je mobiel naar een vast nummer belt, scheelt dat vaak al in de kosten. Het is daarom helemaal nog niet zo’n gek of ‘ouderwets’ idee om gebruik te maken van een vaste telefoonverbinding, ook wel vaste telefonie genoemd. Zeker wanneer je veel thuis bent, is vaste telefonie een goedkope uitkomst. Met mobiel bellen betaal je immers voor het feit dat je overal bereikbaar bent, terwijl sommige mensen juist helemaal niet zo vaak weg van huis zijn. Denk daarbij ook aan mensen die vaker vanuit thuis werken. Telefonie abonnementen vergelijken kan daarom dus ook op deze website.

Vaste telefonie biedt vaak leuke extra’s

Omdat vaste telefonie toch steeds minder populair wordt, bedenken providers allerlei stunts en extra’s om de vaste telefonie in stand te houden. Zo zijn er diverse aanbieders waarbij je een x-aantal nummers kunt uitkiezen die je gratis mag bellen. Of nummers die bij dezelfde aanbieder zijn aangesloten als jij, kun je gratis bellen. Heel erg voordelig dus als jij je man, vrouw, vader, dochter, zoon, moeder, schoonmoeder, oma, opa, broer, zus, vriend, vriendin, tante, oom, neef, nicht of wie dan ook, vaak belt en zij toevallig dezelfde aanbieder hebben. Ook wanneer je gebruik maakt van een mobiele telefoon, kan dit in combinatie met vaste telefonie een hoop schelen. Zo hoef je bijvoorbeeld minder belminuten in je abonnement te hebben, omdat je dus al goedkoop of zelfs gratis kunt bellen naar andere vaste nummers. Het is dus zeker een aanrader om al die telefonie abonnementen met leuke extra’s eens op onze site te vergelijken. Let wel op. Sommige aanbieders roepen dat je onbeperkt kunt bellen met vaste telefonie, maar lees dan goed in de voorwaarden of dit ook voor mobiele nummers geldt. Bellen naar het buitenland is ook maar zeer zelden gratis. Al met al, goed de voorwaarden lezen dus. Zo voorkom je dus nare verrassingen aan het einde van de maand wanneer je factuur op de deurmat valt.

Vooral populair bij ouderen

Mensen vanaf een bepaalde leeftijd hebben gewoonweg geen zin meer in de, voor hun ingewikkelde, technologie van tegenwoordig. Ze willen bereikbaar zijn wanneer ze thuis zijn en verder hoeven ze al die poespas niet zoals sms’en of appen. Goed te begrijpen, want zij zijn slechts met een vaste telefoonaansluiting oud geworden. Vooral voor deze mensen is vaste telefonie een uitkomst. Vooral omdat ouderen ook veel thuis zijn en zo toch te bereiken zijn.

Opzegtermijn

Wanneer je een telefonie abonnement wilt afsluiten, is het ook verstandig om te kijken wanneer je het telefonie abonnement kunt opzeggen en wat het opzegtermijn is. Een van de grootste ergernissen is wanneer het je erg moeilijk wordt gemaakt om van dat ‘goedkope abonnement’ af te komen waar je bijvoorbeeld toch niet zoveel gebruik van maakt. Dus ook tijdens het vergelijken is het raadzaam om altijd uitgebreid de voorwaarden goed door te nemen.
© Vergelijk-tv-abonnement.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact