Digitale TV | TV en Internet | Alles in 1 Pakket

Kies uit ons aanbod abonnementen voor Digitale TV, TV en Internet of Alles in 1 Pakket.

| Digitale TV |

Bekijk ➜

| TV en Internet |

Bekijk ➜

| Alles in 1 Pakket |

Bekijk ➜

Een internet abonnement is onmisbaar

Tegenwoordig kunnen we ons een wereld zonder internet maar moeilijk voorstellen. We communiceren via internet, kijken onze favoriete programma’s steeds meer via internet, we daten via internet, we zoeken dat ene overheerlijke recept op, op internet. Hoe heet die ene acteur nou die in die ene film speelt? Internet weet het. We volgen het nieuws via nieuwssites en luisteren naar onze favoriete muziek via het online netwerk. Kortom, we kunnen echt niet zonder internet en een internet abonnement is dan ook onmisbaar. Maar wat is voor jou nou het beste internetabonnement tegen de scherpste prijs? Op onze website kun je ieder internet abonnement vergelijken en zo de beste keus maken.

Hoe kies ik het beste internet abonnement?

Simpelweg door te weten wat je precies nodig hebt en het internet abonnement dat bij je past, vergelijken bij alle andere providers voor de scherpste prijs. Maar hoe weet je nou welk internet abonnement er bij jou past?

Het aantal MB per seconde

De snelheid van het internet dat je gebruikt, wordt uitgedrukt in MB per seconde. Wanneer je een internet pakket aanschaft, krijg je een verbinding met een snelheid van een X-aantal MB per seconde. Om te achterhalen hoe snel jouw internetpakket moet zijn, moet je dus ongeveer weten wat je allemaal met je internet abonnement doet. Stuur je slechts een aantal mailtjes op een dag? Of zit je uren achter Youtube en houd je je veel bezig met allerlei bestanden downloaden? Een mailtje sturen is ongeveer 0,2 MB. Een internetpagina bezoeken kost je zo’n 0,5 MB per pagina en een Youtubefilmpje bekijken kost je 2,5 MB per minuut. Als je dus veel MB’s per seconde nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je veel download en veel filmpjes streamt, is het verstandig om te investeren in wat meer MB’s per seconde.

Internet via glasvezel

Steeds meer providers bieden ook internet abonnementen aan via glasvezel. Maar wat is dat nou eigenlijk? Een glasvezelaansluiting houdt in dat de glasvezelverbinding reikt tot aan de woning. Bij Kabelinternet of ADSL internet, wordt er wel gebruik gemaakt van glasvezel, maar niet tot aan de woning. Glasvezel internet is vooral sneller internetten en een goede kwaliteit internet. Glasvezel is dus zeker aan te raden als je veel van internet gebruik maakt.

De duur van het contract

Veel internet abonnementen kun je vaak voor een jaar of meerderen jaren vastzetten. Ben je tevreden met je internet abonnement en heb je geen zin om elk jaar weer opnieuw te moeten vergelijken? Dan is het zo gek nog niet om voor meerdere jaren het internet abonnement vast te zetten. Vaak bieden providers ook een goedkoper tarief aan wanneer je van plan bent om langer klant bij hen te zijn. Het houdt wel in, dat als in de loop van tijd de tarieven omlaag gaan, jij dat dus niet kan omdat je aan je abonnement vast zit. Ieder voordeel dus zijn nadeel en andersom. Bedenk dus goed hoe jij met internet om gaat en wat je wilt. Het beste internet abonnement vergelijken en vinden, doe je op onze website.